Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Kleurspoeling

Een kleurspoeling is een uitwasbare tijdelijke haarkleuring. Kleurspoelingen worden meestal gebruikt om een subtiele (en soms zelfs overheersende) tint aan je natuurlijke kleur toe te voegen of om enkele grijze haren te maskeren.

Werking kleurspoeling

Een kleurspoeling dringt niet in de haarkern door maar voegt een kleur toe aan het haaroppervlakte. De kleurpigmenten hechten zich aan de buitenkant van de schublaag. Je haar van een donkerdere tint naar een lichtere tint kleuren is met een kleurspoeling niet mogelijk. Wel kan het een lichtere tint voller van kleur maken en diepte aan je natuurlijke haarkleur geven. In de meeste gevallen is kleurspoeling slechts zichtbaar tot de volgende keer dat je haar gewassen wordt.

Kleurspoeling blijf relatief lang in je haren. Ga ervan uit dat wanneer je het gebruikt je ongeveer 6 - 8 weken de kleur behoudt in je haren. Je kunt wassen wat je wilt. Het zal er een heel klein beetje uit gaan, maar pas na een hele poos zal de kleur vervagen en zul je je eigen haarkleur weer terugzien. Als je van jezelf licht haar hebt en je verft je haar bruin dan duur het best een tijd voor je je blonde lokken weer zult zien. Houd daar dus rekening mee als je kleurspoeling gebruikt.

Toon filter

346 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

346 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5