Mooi en gezond haar

Mooi gezond haar valt soepel en heeft een schitterende glans. Dat wil je natuurlijk zo houden. Hoe voorkom je dat je haar er dof uitziet? Met deze tips slaag je zeker!

Mooi en gezond haar

Welke redenen zijn er voor dof worden haar?

Haar kan om verschillende redenen dof worden. Zo heeft geverfd haar direct na het verven een prachtige glans. Maar na verloop van tijd vervaagt de kleur en verdwijnt de glans. Je kunt dit proces vertragen door je haar regelmatig te wassen met een speciale (kleurverfrissende) shampoo. Behandel het haar na het wassen met conditioner om het zacht en elastisch te houden. Als je kleur te veel is vervaagd, is het tijd om op te frissen. Een colour wash of een nieuwe kleur geeft resultaat en zorgt voor een nieuwe glow! Regelmatige permanenten en te heet drogen zullen ook de glans van je haar beschadigen.

Ook zout kan erg schadelijk zijn voor je haar en ervoor zorgen dat je haar snel afbreekt. Lees hier meer over zout in je haar en de effecten die het met zich meebrengt.

Het is ook waar: conditioner na het wassen of stylen van haar bij de kapper doet wonderen. Tot slot zorgen ook ongezonde voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, een slechte gezondheid en/of hoge stress ervoor dat de glans als sneeuw voor de zon verdwijnt. Verzorg jezelf maar beter, dat komt je haar ook ten goede... Tip: gebruik altijd de juiste shampoo en conditioner voor jouw haartype. Hierdoor wordt je haar beter verzorgd en beschermd! Hoe weet je wat je shampoo en conditioner is? Uw kapper vertelt het u graag!

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Bekijk ook eens