Creëer fantastische krullen

Hoe kan je het beste de mooiste krullen maken? Hieronder geven we aan op welke manier krullen worden gemaakt.

Creëer fantastische krullen

Welke manieren werken om krullen te maken?

Krultang

Met een krultang kun je op een veilige en snelle manier je haar krullen. De keramische krultang is in dit geval een echte aanrader. Deze wordt snel warm en de temperatuur kun je veelal op ieder haartype afstellen. Tip: spuit voor je de pluk in het ijzer krult een beetje haarlak op het haar. Dit geeft extra stevigheid en zorgt voor een langere houdbaarheid van de krul

Stijltang

Wist je dat je met een stijltang ook krullen kunt maken? Laat de tang in een draaiende beweging uit het haar glijden en je zult zien dat er een mooie losse krul ontstaat.

Verzorging

Verzoring van je krullen is van belang wanneer je een mooie bos krullen wilt hebben. Zo is het gebruiken van een haarmasker erg belangrijk en een hitte beschermende spray kan echter ook niet ontbreken wanneer je hitte op je haar gebruikt. Daarnaast is het van belang om geen schadelijke producten te gebruiken op je haar. Indien je jouw haar wilt verven, kies dan bijvoorbeeld voor een natuurlijke henna verf of een andere milde verf.

Lees hier meer over Henna verf, de voordelen en nadelen.

Föhn

Een föhn in combinatie met een diffuser zorgt voor een natuurlijk vallende krul. Deze kneed je als het ware in het haar. Als je van nature al slag in je haar hebt, heb je het zo weer in model. Gebruik wel een stylingproduct om krul te accentueren. Je hebt speciale stylingproducten hiervoor bij de kapper zoals wax.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Bekijk ook eens