Gemiddeld cijfer 8.8 | 324 reviews

Onze visie op Service

Perfecte service bij onze online haarproducten webshopHaarcentrum.nl is een online speciaalzaak. Dit betekent dat Haarcentrum.nl het gemak en de vrijheid van online shoppen biedt, maar de zorg en aandacht die je alleen nog bij een speciaalzaak lijkt te vinden. En dat zie je terug in onze service. Het team van Haarcentrum.nl hecht er veel waarde aan dat je niet alleen voor en tijdens je aankoop, maar ook daarna alle assistentie krijgt die je verlangt.

Wij geloven dat hedendaagse klanten niet alleen excellente service verdienen, maar zelfs mogen eisen. Haarcentrum.nl geeft een 100% tevreden klant garantie. Onze service is van het hoogste niveau en is persoonlijk. Wij zijn niet gebonden aan draaiboeken of procedures om met de klant om te gaan. Wij willen dat jij blij bent met onze producten en wij doen er bijna alles aan om daarvoor te zorgen.

Je kunt ons ook altijd bereiken via een van de contact mogelijkheden. Als je klachten hebt, horen we dat uiteraard graag, zodat we de kans krijgen om deze zo goed mogelijk af te handelen en jij alsnog een tevreden klant wordt.