Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Over Haarcentrum.nl

Haarcentrum.nl is een online winkel gespecialiseerd in haarverzorging, haarstyling, haarkleuring en haargroeiproducten. Ons concept is simpel: een brede collectie haarproducten, die uitsluitend zijn samengesteld uit hoge kwaliteitsmerken. Haarcentrum.nl biedt het gemak en de vrijheid van internetshoppen, maar de zorg en aandacht die je alleen nog bij een speciaalzaak lijkt te vinden. Haarcentrum.nl verkoopt meer dan 90 merken.

Snelle levering

Bij Haarcentrum.nl ben je verzekerd van een snelle levering. Producten die je vandaag voor 16:00 uur besteld, heb je morgen in huis. Via de Track & Trace code die wij jou na de bestelling per email sturen bent je direct op de hoogte van de verzendstatus van de bestelling. Op de website van Post.nl kun je precies zien waar jouw pakket zich bevindt en rond welk tijdstip het zal worden afgeleverd.

Voilg je bestelling met Track & Trace.

 

Gemak en vrijheid

Waarom nog de deur uit voor het kopen van haarproducten? Bij Haarcentrum.nl kun je lekker vanuit je luie stoel thuis, je smartphone of even snel tussendoor op werk jouw favoriete haarverf of haarverzorgingsproducten kopen.
Vind eenvoudig je weg door onze gebruiksvriendelijke webwinkel, met veel duidelijke foto’s en een uitgebreide beschrijvingen per product. Om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt, heeft Haarcentrum.nl een overzichtelijke onderverdeling van jouw favoriete haarproducten gemaakt. Selecteer eenvoudig op merk of categorie. Verfijn het zoeken nog verder door bijvoorbeeld merk, haartype, haarproduct, haarkleur, prijs of geslacht te selecteren. Zo krijg je alleen de resultaten, die je ook echt wenst.

Service

Ons team staat iedere werkdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur klaar om je te assisteren. Stel je vraag per e-mail of zoek in de veelgestelde vragen. Haarcentrum.nl hecht er erg veel waarde aan dat je alle service krijgt die je verlangt. Vragen, opmerkingen en suggesties zijn dan ook altijd meer dan welkom!

Dan rest ons eigenlijk niets meer dan je heel veel shop plezier te wensen!

Hartelijke groet,

Het team van Haarcentrum.nl