Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Taft

Haarstyling van Taft

Taft helpt je haar in model te brengen met gespecialiseerde producten. Als expert op het gebied van haarstyling blijft je haar zelfs tijdens de meest wilde storm gewoon in model. Je kan bij dit merk terecht voor gel, mousse of andere stylingsproducten. De gel wordt vaak ontworpen in een handige meeneem verpakking. Zo kan de gel eenvoudig mee op reis en blijft jouw haar altijd en overal in model op reis.

Speciaal ontwikkeld door haarspecialisten.

Taft is een onderdeel van Schwarzkopf en hier zitten natuurlijk de enige echte haarspecialisten. De producten worden zowel voor mannen als vrouwen speciaal ontwikkeld. Hierbij wordt gekeken naar de specifieke behoefte om de haren perfect te stylen. Het maakt niet uit hoe wild jouw kapsel precies is want bij ons blijft je kapsel gewoon perfect in model.

Styling zonder verzwaring

Het nadeel als je als vrouw veel stylingsproducten gebruikt is de verzwaring. Door deze verzwaring verandert je haardos al snel in een chemisch goedje. Gelukkig heeft Taft het voor elkaar gekregen om een onzichtbare fixatie aan te brengen, waardoor je haren resultaat boeken zonder verzwaring. Dit is absoluut de beste manier om jouw haren te stylen!

Toon filter

15 artikel(en)

15 artikel(en)