Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Syoss

'SYOSS Professional Performance' is de slogan waarmee Syoss professionele haarproducten voor thuisgebruik in de markt zet.
De haarverzorging, styling en haarkleuring producten van Syoss zijn namelijk ontwikkeld is door haarprofessionals.

Door deze kappers en kleur experts van Syoss kun je de kwaliteit van de producten uit een haarsalon nu ook thuis te ervaren. De salonproducten van Syoss hebben in tegenstelling tot andere salonproducten een zeer betaalbare prijs. SYOSS producten zijn betaalbaar en halen het beste uit je haar.

SYOSS haarverzorging

Een Syoss shampoo, conditioner en haarmakser voor ieder haartype.

Voor ieder haartype hebben ze bij Syoss wel een shampoo, conditioner en haarmasker.
Zo zijn er haarverzorgings-producten voor:

 • Dof, glansloos haar
 • Droog, beschadigd haar
 • Gekleurd haar of highlights
 • Fijn, futloos haar
 • Lang, kwetsbaar haar
 • Droog, kwetsbaar haar

SYOSS hairstyling

Een Syoss hairspray, mousse, fibre-cream, anti-frizz lotion, en heat-protect styling spray ontwikkeld met en gebruikt door kappers.

Om je haar perfect in model te brengen kun je gebruik maken van één van de vele stylingproducten uit het Syoss hairstyling assortiment.

SYOSS Men

De Syoss lijn speciaal voor mannen.

Speciaal voor mannen is er de 'Syoss Men lijn'. Deze haarverzorging en styling producten geven een professionele verzorging en sterke versteviging aan mannenhaar tegen een betaalbare prijs

SYOSS Haarkleuring

Ben je toe aan een nieuwe haarkleur? Gebruik dan één van de Syoss haarkleuringen uit de SYOSS Baseline, SYOSS Mixing Colors of SYOSS Lighteners. Ervaar zelf het resultaat van perfect gekleurd haar alsof je zo van de kapper komt!

De salon look met SYOSS

De kwaliteit uit de salon is bijna niet thuis na te creëren. Gelukkig is hiervoor speciaal voor consumenten Syoss op de markt gebracht. Dit merk ontwikkeld haarproducten om je haren precies die uitstraling te geven als in de salon. De producten zijn dan ook op een professioneel niveau ontwikkeld om jou haren een mooie uitstraling te geven. Binnen de producten range vind je producten om je haren professioneel te verven, verzorgen en natuurlijk te stylen. Vanaf nu loop je niet meer stralend uit de salon, maar gewoon uit je eigen voordeur.

Speciale verzorging voor jou haartype

Een kapper weet vaak precies het beste uit jouw haren te halen. Dit komt doordat de kapper inspeelt op jouw eigen haartype. Gelukkig kan je dit zelf thuis ook met de producten van Syoss. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de perfecte verzorging van je haren. Dankzij de professionele verzorging kan je zelfs de meest lastige haarbossen in model brengen. Kijk gewoon naar jou eigen haartype en bepaal vervolgens welke verzorging van Syoss het beste bij je past.

Toon filter

59 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

59 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3