Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Naturtint

De Naturtint Haarkleuring is een natuurlijke permanenten haarkleuring zonder ammoniak, resorcinol en parabenen.

Naturtint haarkleuring formule

De natuurlijke veilige haarkleuring formule van Naturtint is verrijkt met actieve plantaardige ingrediënten en geven je haar een prachtige warme kleur. De haarkleuring is bovendien 100% grijs dekkend.

Je haren kleuren met natuurlijk kleurmiddelen.

Naturtint haarverf geeft een levendige haarkleur en meer dan 5 weken kracht, conditie en glans voor je haren.

Inhoud Naturtint haarkleuring verpakking

De Naturtint haarkleuring is voorzien van een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. In de verpakking vind je ook een tube met een voedende conditioner voor je haar. Deze conditioner wordt gebruikt om de haarschachten na het verven weer te sluiten, en de kleur langer te bewaren.

De haarkleuring verpakking van Naturtint bevat een shampoo voor extra glanzend haar.

Kleuren Naturtint haarkleuring

De Naturtint kleuren is verkrijgbaar in 29 prachtige warme kleuren waarbij natuurlijke ingrediënten zoals: kokosnoot, tarwe, maïs, haver en soja worden gebruikt.

Haarkleuring

Regelmatig je haarkleur veranderen kan schadelijk zijn voor je haren. Al snel krijg je last van uitgedroogd en zelfs dood haar. Natuurlijk wil je een gezonde haarbos met een natuurlijke uitstraling. Gelukkig kan Naturtint je helpen om op een natuurlijke manier je haren permanent te kleuren. Hierbij krijg je tevens een natuurlijke haarkleur wat zelfs met chemische permanenten haarkleuringen bijna onmogelijk lijkt. De meeste haarproducten gebruiken agressieve ingrediënten en zorgen zo voor een onnatuurlijke uitstraling. Met Naturtint kies je voor een natuurlijk product dat tevens proefdiervrij is.

Permanente haarverf zonder ammonia en resorcinol.

Permanente haarverf zit vaak vol met chemische materialen die meer schade aanrichten dan je haren een natuurlijke tint geven. Natuurlijk blijven deze producten langer zitten en kan je dus langer genieten van een natuurlijke haarkleur. Alleen in ruil hiervoor worden je haren na enkele verfbeurten blijvend beschadigt en is het heel lastig om je haren weer in de optimale conditie te krijgen. Met Naturtint is dit probleem uit de wereld en verf je jouw haren op een natuurlijke manier zonder ammonia en resorcinol. Geef jouw haren de perfecte kleur zonder je haarbos blijvend te beschadigen.

Toon filter