Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

L'Oréal Paris

L'Oréal haarproducten

L'Oréal is een gerenommeerd merk met een ruime keuze aan haarkleuring, haarverzorging, en haarstyling producten.

L'Oréal haarverf

De productgroep L'Oréal haarverf bevat haarverf voor intense kleuren, subtiele kleurverandering en een perfecte grijsdekking, maar ook haarverf die gebruik maakt van de nieuwste mousse-technologie.

Soorten L'Oréal haarverf

L'Oréal haarkleuring / L'Oréal haarverf keuze.

Om snel jouw favoriete L'Oréal haarverf te kunnen selecteren staat hieronder een opsomming van de verschillende soorten haarverf van het merk L'Oréal.

L'Oréal Elvive haarverzorging

L'Oréal Arginine Resist X3, L'Oréal Nutri-Gloss en L'Oréal Hydra Krul.

Binnen het L'Oréal Elvive assortiment vind je altijd wel een op jouw haartype afgestemde shampoo, crèmespoeling, spray of maskers.

L'Oréal Studio Line

De L'Oréal Studio Line Indestructible lijn.

L'Oréal Studio Line is de productgroep met styling producten voor een perfecte coupe. Deze productgroep omvat gel, wax, spray, mousse, glue, créme en paste.

L'Oréal Elnett

L'Oréal Elnett Haarspray.

L'Oréal Elnett: een lijn haarsprays die worden gebruikt door professionele stylisten voor een haarstijl die de hele dag perfect in model blijft.

De beste haarverzorging voor jou!

Noem één haarverzorgingsproductenlijn en je kiest direct voor Loreal Paris. Modellen als Doutzen Krous staan vierkant achter deze lijn met prachtige mousse en shampoos om je haar in model te krijgen. Je kan nu stralen als alle grote modellen dankzij deze haarproducten voor experts. Het merk staat bekend om een ruime keuze uit mousses, shampoos, haarelixers, haarverf en haarsprays. Voor ieder haartype is wel een oplossing te vinden bij L’Oréal Paris. Voor de perfecte coup kan je bijvoorbeeld terecht bij de speciale Studio Line. Je vind hier gel, wax, mousse en créme om je haren perfect in model te krijgen. Wil je het professioneel aanpakken? Dan kies je voor een haarspray die gebruikt wordt door professionals met Elnett.

Haarverf voor originele en vooral natuurlijke haarkleuren

Loreal Paris is de expert als het gaat om professionele haarverf. Je betaalt misschien iets meer vergeleken met andere merken, maar je weet zeker dat het met de kwaliteit goed zit. Wil je dezelfde kwaliteit als bij de kapper? Kies dan voor Loreal en kleur je haar in exact dezelfde kleur als de grote haarmerken. Kies nu voor echt blond of juist die diep bruine kleur!

Toon filter

147 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

147 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5