Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

John Frieda

Producten van 'John Frieda' bieden de beste oplossing voor elke gewenste style en geven salon-kwaliteit resultaat voor thuis. Vind het perfecte John Frieda Hair Care product voor jouw krullend, sluik, blond, bruin of oogverblindend rood haar.

John Frieda Collection

De John Frieda Collection is geschapen om een goed inzicht te ontwikkelen in de specifieke eisen van de verschillende haartypen en -eigenschappen, en kapsels. John Frieda - zelf kappers kapsels creëren.

John Frieda haarverzorgingsmerken

Het merk 'John Frieda Hair Care'is onderverdeeld in verschillende merken die speciaal zijn ontwikkeld voor een specifieke haarkleur of een oplossing bieden bij een haarprobleem.

De product lijnen van John Frieda zijn:

John Frieda Haarverf Mousse

De Haarverf van John Frieda is een haarverf in moussevorm. Deze permanenten mousse kleuring is de eerste haarverf die foam technologie gebruikt om thuis kappers-kwaliteit te garanderen.

Je haren verven wat nog nooit zo eenvoudig.

De professionele lijn

John Frieda is een professioneel merk voor haarkleuring voor werkelijk ieder kapsel of haartype. De professionele lijn van John Frieda is speciaal om een haarkleur te ontwerpen die je nergens anders tegenkomt. Het nadeel van je haren verven is dat het er vaak nep uitziet. Gelukkig biedt het bedrijf een oplossing om je haren wel een natuurlijke look te geven. Denk bijvoorbeeld aan echt blond haar of oogverblindend rood. Precies de kwaliteit die je kan verwachten bij een professionele kapper. Alleen dit keer kleur je jouw haren gewoon vanuit huis met haarverf.

Jouw haren professioneel stylen.

Leuk dat je haar professioneel gekleurd is, maar van je haarkleur komt niets terecht als je haren niet gestyled zijn zoals het hoort. Ontdek aan welke eisen je haren horen te voldoen en geef je haar net een beetje meer volume met een simpele mousse. Kies voor een permanente kleuring of maak gebruik van een speciale kleurenshampoo om je haar een extra accent te geven. Dankzij de professionele styling serums worden je haren al snel weer prachtig vormgegeven. Combineer alles wat nodig is voor de perfecte look met John Frieda.

Toon filter

42 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

42 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3