Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Hennaplus

Hennaplus, zo puur als de natuur zelf!

Hennaplus gelooft in echtheid. En dat zie je terug in hun producten.
Voor Hennaplus is de maatstaf dat eerlijke producten zo natuurlijk en veilig mogelijke zijn.

Hennaplus. Eerlijk voor je haar.

Hennaplus assortiment

Om snel het gewenste haarkleuring, haarverzorging, of haarstyling product te vinden treft u hieronder een aantal links naar veel gezochte Henna producten.

Reinigt het haar en voorkomt dat het snel vet wordt.

Hennaplus Hairwonder

Hennaplus heeft ook een vernieuwde Hairwonder lijn.

De haarverzorging, hair repair en haarkleuring producten uit de Hairwonder lijn van Hennaplus worden eveneens ontwikkeld met de meest vemieuwende extracten en biologische ingrediënten.

Hennaplus Hairwonder - specialist in producten die het haar herstellen, voeden en laten glanzen.

Colour & care permanente haarkleuring

De Colour & Care van Hairwonder kleurt, verzorgt, versterkt en beschermt het haar in een behandeling.

Hairwonder Colour & Care is een haarkleuring met biologische ingrediënten die de haarstructuur beschermen en het haar een optimale verzorging en briljante glans geven.

Een langdurig houdbare haarkleuring zonder ammonia was nog nooit verrijkt met zoveel goeds uit de natuur. De biologische ingrediënten van "Colour & care Hairwonder" beschermen je haarstructuur en geven je haar een optimale verzorging en schitterende glans.

Haarverf

Hennaplus helpt je bij het natuurlijk kleuren van je haren. Veel haarverf is absoluut schadelijk voor je haren. Je merkt al snel dat je haarbos minder levendig en fris is. Het is belangrijk om je haren in de optimale conditie te krijgen tijdens het kleuren. Met dit haarproduct weet je zeker dat je haren een natuurlijke kleur krijgen zonder de kleur aan te tasten. Ondanks dat het om een natuurlijke haarkleuring gaat kan je rekenen op een optimale grijsdekking of een natuurlijk ogende kleur. Geniet van gezonde en prachtig gekleurde haren.

Haarverzorging na het kleuren

Het is fijn dat je haren de ideale kleur gekregen hebben. Maar helaas wordt het vaak vergeten om je haren optimaal te verzorgen. Hennaplus heeft dan ook een biologische shampoo ontwikkeld op basis van natuurlijke materialen. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor de optimale verzorging na het kleuren van de haren. Bescherm de haren en ontwikkel een shampoo die past bij de verzorging die nodig is. Zelfs na een permanente haarkleuring worden je haren optimaal verzorgt met een conditioner en haarshampoo. Zo blijven je haren gewoon gezond en stralend na een nieuw kleurtje.

Toon filter