Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Head en shoulders

Head & Shoulders is al sinds 1950 voorloper op het gebied van hoofdhuid- en haarkunde en dan met name de behandeling van roos. Hierdoor heeft Head & Shoulders inmiddels een groot aantal producten ontwikkeld voor de verzorging van de hoofdhuid en de voeding van het haar.

De Head & Shoulders shampoo en conditioner lijn.

De producten van Head & Shoulders zijn onderverdeeld in 9 categorieën. Welke anti-roos shampoo en conditioner je het best kunt gebruiken is afhankelijk van jouw haar- en hoofdhuid probleem. Wil je een volle bos veerkrachtig haar wilt, zacht en glanzend haar of haarverlies door roos en breuk tegen gaan? Er zijn meerdere anti-roos oplossingen beschikbaar.

Het beruchte terugkerend probleem

Roos is zowel voor mannen als vrouwen een terugkerend probleem. Stress kan ervoor zorgen dat de hoofdhuid geïrriteerd raakt en er roos ontstaat. Maar niet alleen stress kan hiervoor zorgen ook het regelmatig wassen van de haren. De opper laag van de hoofdhuid raakt hierdoor verzwakt of beschadigd, waardoor hoofdroos ontstaat. Head en Shoulders is al tientallen jaren de expert voor het behandelen van roos. Binnen een paar behandelingen is roos verdwenen en dankzij een onderhoud shampoo blijft het hoofdhuidprobleem voor goed verdwenen.

Shampoo om je hoofdhuid gezond te houden

Naast het bestrijden van hoofdhuis is Head en Shoulders een echte shampoo om je hoofdhuid gezond te houden. In de shampoo zitten speciale stoffen om je hoofdhuid te voeden. Als we denken aan het wassen van onze haren dan vergeten we vaak onze hoofdhuid. Terwijl dit eigenlijk de bron is van een gezonde haarbos. Gezond uitziende haren beginnen met de perfecte shampoo om je huid in de optimale conditie te houden. Hou jouw haren vanaf vandaag gezond en in de perfecte conditie met een onderhoudende shampoo van Head & Shoulders.

Toon filter

6 artikel(en)

6 artikel(en)