Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Hairwonder

Nederlands shampoo bedrijf

Hairwonder is een puur en eerlijk Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijke haarproducten. Als bedrijf vinden ze het belangrijk dat je haren gehydrateerd en gezond kunnen stralen zonder komst van chemicaliën. Uniek aan de haarshampoo is dat natuurlijk ingrediënten en vitamines standaard worden toegevoegd. Dit zorgt niet alleen voor een extra boost, maar ook een natuurlijk glanzend effect.

Van biologische gel tot anti roos shampoo.

Hairwonder maakt werkelijk alles puur biologisch. Gel zou bijvoorbeeld ongezond zijn voor je haren bij dagelijks gebruik. Zelfs hier is over nagedacht met een biologische gel. Om voor een natuurlijke glans te zorgen is er een beetje vitamine B5 toegevoegd. Zo glimmen je haren niet van de gel, maar vanwege de bruisende gezondheid. Bij de anti roos shampoo wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke kruiden om de hoofdhuid tot rust te brengen. Alleen zo kom je voor altijd van je hoofdroos af.

Haarverf zonder ammoniak.

Bij de komst van de eerste grijze haren willen we direct onze haren verven. Alleen brengt een optimale grijsdekking vaak veel schade met zich mee. Vooral als een haarverf op basis van ammoniak is. Hairwonder ontwikkeld een natuurlijk product met een optimale grijsdekking voor 6 tot 8 weken. Bereik het optimale resultaat zonder ammoniak en met natuurlijke producten.

Toon filter