Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Got2B

Got2b is de haarverzorgingslijn speciaal gericht op jongeren die opzoek zijn naar hippe kapsels en haarproducten. Het maakt niet uit of jouw stijl extra volume is of juist stekels met Got2b creëer je pas echt alle hippe kapsels. Hierbij is rekening gehouden met de haarstijlen waar jongeren helemaal weg van zijn. Got2b laat zien dat het allemaal best wat gewaagde mag als het om je haren gaat. Probeer gerust eens uit en ontdek zelf de unieke haarproducten die jouw haren uniek maken. Ga voor de stijl die niemand anders durft uit te halen en zorg ervoor dat je uniek bent met jouw nieuwe haarstijl.

Haarspray met extra lift en volume.

Met de meest extreme kapsels heb je soms net een beetje meer volume nodig dan de standaard haarspray. Got2b heeft speciale haarspray ontwikkeld waarmee je haren pas echt overeind blijven staan. Zorg voor een extra lift en push up en je haren krijgen precies de unieke boost waar je naar opzoek bent.

Jouw haren modeleren met speciale lijm.

Het modeleren van je haren is belangrijk als je een bepaalt kapsel in gedachten hebt. Gelukkig is het mogelijk om jouw haren pas echt in model te brengen met Got2b. Dankzij speciale fixatie glue zit jouw kapsel pas echt in model.

Toon filter

12 artikel(en)

12 artikel(en)