Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Dove

Dove haarproducten

Dove en haarverzorging is net zo'n goede combinatie als Dove en verzorging voor de huid. Met de Dove haarproducten heeft het merk de ervaring die ze hebben opgebouwd bij huidverzorging vertaald naar haarverzorging. De herstel- en verzorgingstechnologie van Dove shampoo, conditioner en haarmasker is dan ook één van de meest gewaardeerde formules. Deze formule bevat onder andere de Fibre Active technologie die diep in het haar doordringt en de haarvezels van binnenuit herstelt. Alleen al kijkend naar de verkopen, is te zien hoe populair Dove haarproducten zijn.

Gezond en voedzame huid.

Dove staat bekend om de intensieve verzorgingsproducten voor de huid. Natuurlijk begint de verzorging van je haren met de basis en dat is de hoofdhuid. Dove heeft zich naast verzorgingsproducten voor de huid ook gespecialiseerd in de hoofdhuid. Door diep door te dringen in de hoofdwortels worden je haren optimaal verzorgt zoals het hoort. Bekende haarproblemen worden vanuit de wortel aangepakt en behandeld. Je haren glanzen zo weer als nooit tevoren en zien er gezond en voedzaam uit.

Intensieve verzorging van Dove.

Het verzorgen van je haren is een intensief karwei. Dove heeft hiervoor speciale shampoos ontwikkeld om je haren eens extra aan te pakken. Bijvoorbeeld als je haren schade hebben ondervonden door het verven van je haren. Dankzij het unieke micro moisure serum wordt je haar tot in de puntjes behandeld. Je haren worden zo eindelijk weer gezond zowel van binnen als van buiten. Combineer deze shampoo met een extra conditioner om het herstellen van je haar af te maken.

Dove behandelt gekleurd haar.

Naast een dagelijkse shampoo helpt Dove gekleurd haar gezond te maken en te onderhouden. Zo blijft de kleur langer in je haren zitten en zie je er stralend uit.

Bestel dus snel onze Dove haarproducten!

Toon filter

8 artikel(en)

8 artikel(en)