Decubal

Decubal helpt je haren van top tot teen te verzorgen dankzij de speciale haarverzorgingsproducten lijn. Regelmatig krijgen zowel mannen als vrouwen last van een droge hoofdhuid. Dit komt doordat we eigenlijk te lang en te vaak douchen. Maar ook het gebruik van verkeerde shampoos kan ervoor zorgen dat we last krijgen van klachten. Veel shampoos bevatten nog steeds zeep en dit is meestal de grootste boosdoener van hoofdhuidproblemen.

Decubal hoofdhuid en shampoos

Decubal ontwerpt haarverzorgingsproducten zonder zeep en parfum om problemen met de hoofdhuid te voorkomen. De milde shampoo is speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid een beetje extra aandacht te geven. Het zorgt er tevens voor dat de huid niet meer gaat jeuken, waardoor uiteindelijk roos kan ontstaan. Deze shampoo is wel ontworpen voor dagelijks gebruik zodat je gerust nog hygiënisch bezig kan zijn.

Geef jouw hoofdhuid een extra kuur.

Soms heeft je hoofdhuid een beetje extra aandacht nodig. Dit is handig om je huid gezond te houden en eventuele jeuk te verminderen. Decubal heeft een speciale kuur ontwikkeld voor iedereen met een gevoelige hoofdhuid. Gebruik de kuur twee keer per week na het wassen en voorkom problemen met je hoofdhuid en roos.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.