Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Colour B4

ColourB4 is s'werelds meest verkochte en gerbruikte haarverfverwijderingsproduct. Het product verwijdert de permanente haarkleur, voorzichtig en veilig, gewoon thuis, wanneer je wilt. Na gebruik kun je je haar direct weer kleuren. Voor lang of erg dik haar heb je mogelijk twee doosjes nodig.

De 4 redenen om ColourB4 te gebruiken:
1. Vrijheid. Als je een andere tint wilt, hoef je niet meer te wachten voordat je permanente haarkleur is uitgegroeid. Gebruik colourB4 op je gekleurde haar. Wacht en spoel goed. Van oude haarverf gereinigd, breng nu je nieuwe tint op je haar aan.
2. Consequent resultaat. ColourB4 verwijdert de opeenhoping van verfmoleculen die je aantreft na veelvuldig gebruik van permanente haarkleurproducten. Je krijgt daardoor niet meer hetzelfde resultaat, zelfs niet met dezelfde kleuring. Als je tussen haarkleuringen je haar ontkleurt, heb je de zekerheid dat de haarkleuring van jouw keuze, ook consequent hetzelfde resultaat oplevert.
3. Van donker naar licht. Als je een donkere permanente tint hebt aangebracht, brengt ColourB4 een de lichtere haarkleur en jouw natuurlijke conditie, weer terug
4. Onmiddellijk resultaat. Je kunt direct na gebruik van ColourB4, je haar weer meteen kleuren.

 

Colour B4 Hair Colour Remover Frequent

ColourB4 is wereldwijd het meest gebruikte haarkleurverwijderingsproduct. Het wordt in 25 landen verkocht. Het product verwijdert de permanente haarkleur, voorzichtig en veilig, gewoon thuis, wanneer je wilt.  Na gebruik kun je je haar direct weer kleuren. Voor lang of erg dik haar heb je mogelijk twee doosjes nodig.

De 4 redenen om ColourB4 te gebruiken:
1.    Vrijheid. Als je een andere tint wilt, hoef je niet meer te wachten voordat je permanente haarkleur is uitgegroeid. Gebruik colourB4 op je gekleurde haar. Wacht en spoel goed. Van oude haarverf gereinigd, breng nu je nieuwe tint op je haar aan.
2.    Consequent resultaat. ColourB4 verwijdert de opeenhoping van verfmoleculen die je aantreft na veelvuldig gebruik van permanente haarkleurproducten. Je krijgt daardoor niet meer hetzelfde resultaat, zelfs niet met dezelfde kleuring. Als je tussen haarkleuringen je haar ontkleurt, heb je de zekerheid dat de haarkleuring van jouw keuze, ook consequent hetzelfde resultaat oplevert.  
3.    Van donker naar licht. Als je een donkere permanente tint hebt aangebracht, brengt ColourB4 een de lichtere haarkleur en jouw natuurlijke conditie, weer terug
4.    Onmiddellijk resultaat. Je kunt direct na gebruik van ColourB4, je haar weer meteen kleuren.

ColourB4 Frequent gebruik:
Deze variant van ColourB4, bevat een flacon arganolie. De arganolie geeft extra voeding voor haar dat van nature droog is of dat door veel kleuren droog is geworden.

Werkt ColourB4 met alle soorten kleuringen en voor alle haar types?

ColourB4 verwijdert elke permanente, op oxidatie gebaseerde haarkleur van de kapsalon of thuisgebruik, ongeacht je haartype of hoe lang je je haar al kleurt

•    Colour B4 werkt niet voor het verwijderen van kleuringen, die niet zijn gebaseerd op een oxidatie proces; dat zijn:
o    Veel semi-permanente haarkleuringen
o    Op Henna gebaseerde kleuringen
o    Blonderingen

•    ColourB4 werkt niet goed voor haar dat veel heeft blootgestaan aan bleekmiddel om het haar lichter te maken. Het verwijderd dus geen blonderings of verhelderings producten.
•    Colour B4 werkt niet goed op felle modieuze kleuren zoals groen, blauw en paars e.d.
•    ColourB4 is geen blonderingsproduct.

Hoe werkt het?
Permanente haarkleurmoleculen worden in de schublaag van je haar aangebracht door een proces van oxidatie. Ze zetten daardoor uit en komen in het haar vast te zitten. ColourB4 draait dat proces op een veilige manier weer om; het opent de schublaag en verkleint de haarverfmoleculen, zodat ze er thuis weer uitgewassen kunnen worden.

Is ColourB4 veilig voor mijn haar?
1.    Ja, ColourB4 gebruikt een zachtaardig proces en verwijdert eenvoudigweg de kunstmatige kleurmoleculen zonder stress of schade aan je haar of hoofdhuid.
2.    Het bevat geen bleekmiddelen of scherpe chemicaliën en droogt je haar niet uit.
3.    ColourB4 onthult de natuurlijke conditie van je haar.

Advies
1.    Voor haar dat langer dan schouderlengte is, heb je mogelijk twee doosjes nodig.
2.    De instructies zijn belangrijk. Volg ze nauwkeurig en kijk eventueel naar de vele video’s die op YouTube te vinden zijn.
3.    We raden aan ColourB4 niet te gebruiken in het geval van beschadigd, afbrekend haar of bij haaruitval of als je veel bleekmiddel hebt gebruikt.
4.    Volgens de instructies is spoelen erg belangrijk, anders oxideren de achtergebleven verfmoleculen weer tot hun oorspronkelijke omvang!

Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.