Gemiddeld cijfer 8.8 | 324 reviews

Bransus

Creëer nu zelf de look uit de Spa vanuit huis. Het bekende merk Bransus wordt gebruikt bij bekende spa’s over de hele wereld. De cosmetica staat bekend om de hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het merk is vooral gespecialiseerd in cosmetica voor de ogen. Zo is er een ruim aanbod om zelf wenkbrauwen te tekenen of wimpers te verven. Geef jouw ogen een vernieuwde uitstraling dankzij nieuwe wimpers of wenkbrauwen.

Geef jouw wenkbrauwen een nieuwe uitstraling met een sjabloon.

Bransus heeft speciale wenkbrauwen poeder waarbij je ogen een nieuwe uitstraling krijgen. Je wenkbrauwen zijn eenvoudig en snel aan te brengen met behulp van een sjabloon. Hars je wenkbrauwen en geef ze gewoon direct een nieuwe look. Vanaf nu zijn je wenkbrauwen perfect en blijven ze de hele dag verzorgt zitten. Je hoeft zo niet bang te zijn dat de make-up wegvaagt. Met deze make-up heb je geen enkele haren nodig om natuurlijke wenkbrauwen te creëren.

Verf je wimpers natuurlijk donker.

Wil je niet iedere dag opnieuw mascara aanbrengen? Met Bransus geef je jouw wimpers een natuurlijk donker effect zonder dat je er iedere dag mee bezig bent. Bijna 6 weken blijven je wimpers donker gekleurd en kan je genieten van een echt spa effect. Alleen dit keer doe je het eenvoudig vanuit huis en betaal je een stuk minder vergeleken met een schoonheidssalon.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.