Birkenwasser

Een gezonde hoofdhuid is het begin van een gezonde haarbos. Alleen gaat het hier vaak al mis bij de verzorging van onze haren. Birkenwasser is de expert op het gebied van natuurlijke shampoos om de conditie van de hoofdhuid te verbeteren. De basis van de shampoo bestaat namelijk uit berkenblad. Berkenblad heeft een unieke werking op de hoofdhuid om zo veel voorkomende haarproblemen te behandelen. Van roos tot droog of vet haar je behandelt het allemaal met een beetje berkenblad extract.

Stimuleer de hoofdhuid voor gezonde haren.

De hoofdhuid stimuleren voor een gezonde haargroei is belangrijk om haaruitval te voorkomen. Deze natuurlijke shampoo pakt niet alleen problemen met de hoofdhuid aan, maar stimuleert ons lichaam ook nog eens om nieuwe haren aan te maken. Door een verbeterde haargroei aan te pakken bij de wortel worden kale plekken voorkomen.

Een natuurlijke shampoo zonder chemische bestanddelen.

Birkenwasser is een natuurlijke shampoo en bevat dus geen chemische bestanddelen. Dit is beter voor ons milieu doordat deze bestanddelen niet in ons drinkwater belanden. Naast dat het beter is voor ons milieu zorgt het voor gezondere haren zonder vreemde bijwerkingen.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.