Gemiddeld cijfer 8.8 | 324 reviews

Bioscalin

Een gezonde haargroei is voor ons allemaal belangrijk. We willen natuurlijk problemen als haaruitval zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Bioscalin helpt ons om de haargroei gezond te houden en het aantal verloren haren te verminderen. Problemen als haaruitval zijn dankzij dit merk verleden tijd. Nieuwe haargroei wordt vanuit diep in de wortel gestimuleerd en op gang geholpen. Zo blijven de haren mooi en gezond en worden ze minder snel vet.

Stimuleer de haren met lotion en shampoo.

Het is belangrijk dat de werkende bestandsdelen van Bioscalin direct in de haarzakjes terecht komen. Hierdoor kan er gekozen worden voor een shampoo en een lotion. Met de shampoo masseer je de actieve bestandsdelen direct in de haarwortels. Haarverlies wordt zo direct vanaf het beginpunt tegen gegaan. Naast het gebruik van de shampoo wordt er na afloop van het douchen een lotion gebruikt. De frisse schone hoofdhuid wordt gestimuleerd om extra haren aan te maken door middel van een massage in de haarwortels. Ontdek zelf het ideale middel tegen haaruitval met Bioscalin.

Bestrijd gelijktijdig roos naast haaruitval.

Niet alleen haaruitval wordt stevig aangepakt, maar ook roos is verleden tijd. Door roos kan de haargroei belemmerd worden en vallen je haren sneller uit. Pak dit direct aan met een lotion en shampoo tegen roos en haaruitval.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.