Bional

Vitamines hebben niet alleen invloed op ons lichaam, maar ook op onze haren. Diverse problemen zoals o.a. haaruitval wordt veroorzaakt door een tekort aan vitamines. Bional doet er alles aan om dit tekort op te lossen met speciale capsules. Dankzij deze capsules krijgen je vitamines een nieuwe boost en kan je problemen met je haren voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan haar dat dunner wordt of juist futloos haar. Alle bouwstoffen die je haren nodig hebben kan je binnen krijgen met Bional.

Geef je haar een beetje extra voeding.

Door gebruik te maken van capsules komen de vitamines rechtstreeks in de bloedbaan terecht. Vanuit de bloedbaan worden de vitamines op de plekken gebracht waar ze het hardste nodig zijn. Geef je haren een beetje extra voeding dankzij een speciale vitamine boost van Bional. Naast voeding aan je haren zitten er ook vitamines voor je huid en nagels. Je complete lichaam krijgt zo extra vitamines toegediend.

Voorkom haaruitval met capsules.

Haaruitval is één van de meest voorkomende problemen bij een vitamine tekort. Gelukkig vul je dit tekort eenvoudig aan met Bional capsules. De vitamines dringen direct door tot de haren zodat je al snel minder last hebt van haaruitval.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.