Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Azuleen

Wat heb je toch een prachtig golvend haar! Dat is een opmerking die je regelmatig te horen krijgt. Maar golvend haar lijkt in theorie leuker dan in de praktijk. Urenlang sta je voor de spiegel om je haren enigszins mooi in model te krijgen. De oplossing voor je golvende haren is Azuleen. Een merk speciaal ontwikkeld voor vrouwen met golvend haar. Vanaf nu krijg je jou haren weer gewoon in model inclusief een prachtig glanzend effect.

Geef het natuurlijke effect van je haren een extra boost.

Azuleen brengt je haar niet alleen in model, maar zorgt er ook voor dat je golvende haar natuurlijk blijft golven. Het enige dat je nodig hebt is een druppel gel in je haren en met een borstel breng je eindelijk met gemak je haren in bedwang. Vanaf nu kan iedereen een complimentje geven over je haren zonder dat het je teveel moeite heeft gekost.

Een langdurig effect aan je haren.

Azuleen geeft standaard een langdurig effect aan je haren zodat je niet in de middaguren opnieuw je haren moet fatsoeneren. Jouw haren blijven de hele tijd door stralen op je werk of tijdens een gezellig middagje shoppen.
Toon filter

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5