Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Axe

Axe is een verzorgingsproducten merk ontworpen voor echte mannen. De verzorging van je haren gebeurt tot in de puntjes in combinatie met een heerlijke geur. Veel shampoos hebben volgens mannen een echte vrouwengeur. Natuurlijk willen de mannen hier hun haren niet mee wassen en gelukkig biedt Axe hiervoor een oplossing. Naast een mannelijke geur zijn er ook speciale shampoos gericht voor haarproblemen waar vooral mannen tegenaan lopen.

Antiroos met een heerlijke geur.

Roos is een veel voorkomend probleem bij mannen. Bijna alle mannen krijgen jaarlijks in bepaalde periodes in hun leven last van roos. Sommige mannen hebben zelfs iedere dag last van roos. Een goede antiroos shampoo is belangrijk om roos te voorkomen en te genieten van een dagelijkse haarverzorging. Dankzij de onweerstaanbare geur staan alle vrouwen in de rij terwijl je haren vrij zijn van roos.

Verleid alle vrouwen met jouw nieuwe shampoo.

Kenmerkend van Axe is vooral de sensuele geur waar werkelijk alle vrouwen voor vallen. Combineer jouw shampoo met een deodorant om de geur vanuit je haren te laten doordringen bij de mooiste vrouwen. Laat ze vallen voor jouw charme en aantrekkelijke geur dankzij deze heerlijke shampoo.
Toon filter

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5