Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Australian Tea Tree

Australian Tea Tree leert je op een gezonde en biologische manier je haren te wassen. Biologische shampoo is niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor jezelf. Dankzij de verzorgende eigenschappen in natuurlijke producten ga je als het ware back to basic. Het is tevens één van de eerste shampoos die op een natuurlijke manier roos weet te behandelen. Gebruik vanaf nu geen giftige materialen meer, maar kies voor een puur biologische shampoo.

Geef je haren weer glans met een biologische shampoo.

Australian Tea Tree weet als geen ander wat er gebeurd als je chemische materialen gebruikt om je haren te wassen. Al snel krijg je last van dof en futloos haar en het enige wat je gedaan hebt is je haren wassen. Geef jouw haren nu een natuurlijke boost met je eigen Cleanse shampoo. Chemische resten blijven namelijk achter in je haren en dankzij deze biologische shampoo lossen ze gewoon op.

Pak roos aan op de natuurlijke manier.

Sommige anit-roos shampoos zijn zelfs zo chemische dat ze haarverf verwijderen. Waarom zou je deze shampoo in je haren doen? De biologische shampoo van Australian Tea Tree zorgen voor een natuurlijke verwijdering van roos. Hierdoor blijven je haren gezond en heb je voorlopig geen last meer van roos.
Toon filter

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5