Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Anubis

Het huis van Anubis is een spannende kinderserie waar veel kinderen in de leeftijd tot 12 jaar fan van zijn. Met de speciale shampoo lijn staan jouw favoriete sterren afgebeeld op de voorzijde. Maak kennis met de spannende avonturen en was ondertussen je haren fris en schoon met de speciale shampoo. Voor jouw kinderen is deze shampoo absoluut een feest van herkenning. Het is een product voor de echte fan die echt alles van de serie wil hebben.

Leer je kinderen een stukje over hygiëne.

Gezonde haren zien er een stuk stralender uit, maar veel kinderen hebben geen zin om in bad te gaan of onder de douche te stappen. Zodra je de speciale Anubis shampoo tevoorschijn haalt hebben ze ineens wel zin om in bad te gaan. Leer je kinderen hun eigen haren wassen en geef ze spelenderwijs informatie over hygiëne. Het wassen van de haren wordt nu eindelijk een spannend avontuur.

Bestel de tv-serie verzorgingsproducten online.

Je kan online terecht om je eigen Anubis verzorgingsproducten te bestellen. Ga het spannende avontuur samen met je kinderen aan om hun haartjes wonderlijk schoon te krijgen.
Toon filter

873 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

873 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5