Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Andrélon

Andrélon is misschien wel het bekendste merk onder de haarverzorgingsproducten. Binnen het assortiment van de haarproducten vind je shampoos, sprays en conditioners waarmee je jouw haren in de optimale conditie kan houden. Uniek aan het merk is dat ieder haartype haar eigen productenlijn heeft. Het maakt dus niet uit of je dun, dik, krullend of gekleurd haar hebt want bij Andrélon kan je terecht.

Extra volume in je haren.

Andrélon is de expert als het gaat om volume in je haren aan te brengen. Het bekende haarmerk heeft verschillende sprays en mousses gelanceerd waarmee je wat extra volume kan aanbrengen. De mousse staat vooral bekend om een uitstekende kwaliteit en een langdurige werking. Combineer dit eventueel met haarlak voor een blijvend effect. Je haren blijven zo de perfecte slag vasthouden tijdens het stappen of een lange werkdag.

Shampoo voor ieder haartype.

Ieder haartype heeft weer een unieke verzorging nodig met bepaalde extracten. Dit is de reden dat het merk een shampoo voor ieder haartype op de markt heeft gebracht. Geef jouw haren de perfecte puntjes of wat extra glans dankzij de speciale shampoo.
Toon filter