Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Amika

Paardenliefhebbers zijn dol op Amika een tv-serie van Studio 100. Echte paardenmeisjes volgen de serie op de voet waarbij de witte hengst de hoofdrol speelt. In onze shop kan je terecht om producten van het beroemde televisie paard te kopen. Verander in een echte paardenliefhebber met je eigen parfum of shampoo.

Verwijder eenvoudig de klitten bij je kind met Amika.

De tv-serie heeft haar eigen verzorgingslijn opgezet waarbij anti klitten spray zit inbegrepen. Je dochter wordt nu voor het eerst vrolijk wakker bij de gedachten van klitten in haar haren. Met de handige spray worden de klitten op een vrolijke manier verwijderd en wordt het kammen van de haren geen strijd meer.

Haarparfum

De tv-serie heeft zelfs haar eigen haarparfum lijn. Zo ruiken de haren van je dochter lekker fris met haar favoriete parfum van Amika. De spray kan tevens als bodyspray gebruikt worden zodat het favoriete geurtje van je kind overal kan worden aangebracht. Uiteraard gaat het hier om een echte kinderparfum en is deze gewoon geschikt om naar school of een feestje te dragen. Tover jouw kind nu helemaal om in een echt paardenmeisje met deze haarparfum.
Toon filter

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

784 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5