Gemiddeld cijfer 8.8 | 324 reviews

Aloe Care

Aloë Care gaat verder dan de meeste haarproducten. Alle producten zijn namelijk volledig op natuurbasis. De meeste haarproducten zijn op basis van zeep alleen brengt dit regelmatig problemen met zich mee. Je hoofdhuid kan bijvoorbeeld last krijgen van hydratatie problemen en irritaties. Je haar kan zelfs vet worden door teveel gebruik te maken van zeep.

Zorg voor een optimale conditie van je haren.

Aloë Care is bijna volledig gemaakt van natuurlijke materialen en draagt dus bij aan de optimale conditie van je haar. De meeste producten zijn gemaakt van Aloë Vera sap. De sap heeft een genezende werking op zowel de haren als de hoofdhuid. Dankzij de sap wordt de conditie van de haren optimaal, waardoor je eindelijk weer kan stralen.

Aloë Care tegen roos.

Aloë Care zet zich op een natuurlijke manier in om hoofdhuidproblemen aan te pakken. Dankzij de speciaal ontwikkelde kuurshampoo kan je nu een einde maken aan roos. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van de shampoo om voorgoed een einde te maken aan roos. Dankzij het aloë vera gehalte van 50% kan je genieten van de geneeskrachtige werking tegen roos.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.