Verzenden

Voor 16:30 besteld, morgen in huis

Wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag als:

  • Je bestelling op een werkdag voor 16:30 is geplaatst.
  • Je voor 16:30 hebt betaald.
  • De producten op voorraad zijn

Bestellingen na 16:30 uur, op feestdagen of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag door ons verzonden.

Verzendpartner

Haarcentrum.nl heeft gekozen voor PostNL als verzendpartner. Wij vinden dat deze verzendpartner een aantal grote voordelen boven andere verzenders heeft.

Wij verzenden je haarproducten via PostNL

  • PostNL levert van maandag t/m zaterdag. Zaterdag is voor klanten vaak een prettige dag om bestellingen te ontvangen en daarom willen wij graag kunnen leveren op zaterdag.
  • PostNL levert normaal gesproken de volgende dag.
  • PostNL levert ook bij een van jouw buren af, wanneer zij wel thuis zijn. Zodoende heb je de bestelling toch makkelijk en snel in huis.
  • In het onwaarschijnlijke geval dat je na alle afleverpogingen nog steeds de bestelling niet hebt ontvangen, kun je deze zelf afhalen bij een van de PostNL servicepoints. Dus altijd wel één bij jou in de buurt.
  • De pakketten zijn te volgen, zodat je altijd weet waar het pakket zich bevindt en wanneer deze afgeleverd gaat worden.

Verzending volgen

Zodra jouw bestelling is verwerkt bij Haarcentrum.nl, wordt het pakket overgedragen aan PostNL.
Op dat moment sturen wij jou een e-mail met trackingnummer. Met dit nummer kun je op de website van PostNL het pakket volgen.

Levertijden

PostNL levert op 3 dagdelen, de ochtend, de middag en de avond.
Op zondag wordt niet geleverd en op zaterdag alleen in de ochtend en middag.

Verzendkosten

Haarcentrum.nl hanteert alleen verzendkosten als de bestelling onder € 40 is. Onder de € 40 betaal je  € 4,95 aan verzendkosten binnen Nederland.  Voor een bestelling van meer dan € 40 is de verzending geheel gratis binnen Nederland!

De verzendkosten van een verzending naar het buitenland is afhankelijk van het land waar de verzending naar toe moet worden verzonden. Bij verzendingen naar België en Duitsland betaal je geen verzendkosten bij bestellingen meer dan € 60. Onder de € 60 betaal je € 8,95 verzendkosten.

Leveringsvertraging

Haarcentrum.nl streeft er altijd naar om bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden. Het kan echter weleens gebeuren dat een verzending vertraagd wordt door wat voor reden dan ook. Zodra wij op de hoogte zijn van enige vertraging, stellen we je op de hoogte.

In het geval dat jouw bestelling na 3 werkdagen nog niet is afgeleverd, neem dan contact met ons op.