Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Wenkbrauw poeder

Wenkbrauw poeder is ideaal om je wenkbrauwen perfect recht te maken. Na het epileren breng je de poeder rechtstreeks op je wenkbrauwen aan om deze bij te werken. Het is zelfs mogelijk om met de speciale poeder wenkbrauwen te trekken als deze niet aanwezig zijn. Het merk Christian hecht namelijk niet alleen aan de haren, maar ook aan de huid zelf. Zo wordt het heel eenvoudig om de perfecte wenkbrauwen te maken.

Watervaste wenkbrauw poeder

Als je met epilatie besluit je wenkbrauwen helemaal weg te halen, dan wil je natuurlijk niet dat deze ineens vervagen na een middagje zwemmen. Christian heeft semi permanente poeder ontwikkeld, waarmee je wenkbrauw make-up tot minimaal 24 uur blijft zitten zelfs tijdens een bezoek aan de sauna of het zwembad. Zo kan je gegarandeerd veilig zwemmen!

De perfecte wenkbrauwen met een sjabloon

Christian voorkomt een strenge blik dankzij een bijbehorend sjabloon. Met dit sjabloon zit je wenkbrauw altijd in model. Naast Christian ontvang je ook bij onze andere merken zoals Bransus een eigen sjabloon om jouw wenkbrauwen met poeder te trekken.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.