Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Hoofdhuidproblemen

Hoofdhuidproblemen kunnen al snel ontstaan door stress of het gebruik van een verkeerde shampoo. Voor je het weet heb je last van een jeukende hoofdhuid of roos. Gelukkig zijn er verschillende shampoos om je hoofdhuid weer tot rust te brengen.

Hydratatie problemen

In Nederland vinden we het heerlijk om iedere dag te beginnen met een douche. Alleen er ontstaan al snel hydratatie problemen op de hoofdhuid als je regelmatig onder de douche staat. Het gevolg hiervan kunnen schilfers zijn of een rode jeukende hoofdhuid. Voorkom hydratatie problemen en probeer niet teveel te douchen. Herstel gelijktijdig de hoofdhuid met een hydraterende shampoo. De shampoo helpt niet alleen tegen een droge huid, maar ook tegen droog haar.

Roos

Roos is misschien wel één van de meest voorkomende hoofdhuidproblemen ter wereld. Deze problemen ontstaan door stress of een verminderde weerstand. Door gebruik te maken van een krachtige anti roos shampoo maak je van roos verleden tijd. Het enige nadeel is dat Head & Shoulders vaak afgesteld is op mannen. Gelukkig hebben wij in ons assortiment Andrélon Bright & Shine speciaal voor vrouwen met speciale derma care technologie.
Toon filter

3 artikel(en)

3 artikel(en)