Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Haaraccessoires

De styling van je haren kan op verschillende manieren. Probeer vooral eens te variëren met haaraccessoires om je haren een nieuwe uitstraling te geven. Met een simpele accessoire als haarelastieken kan je al flink variëren. Geef jezelf bijvoorbeeld een paardenstaart of varieer met vlechtjes.

Haarpinnen of bloemen

Kleine accessoires geven je direct een compleet nieuwe look. De accessoires passen niet alleen bij kinderen, maar ook volwassenen kunnen er eindeloos mee variëren. Wat dacht je van een prachtige bloem in je haren? Met een simpel speldje bevestig je de bloemen eenvoudig in je haren. Of kies voor een haarpin als je een soort broche in je haren wil aanbrengen. Creëer eenvoudig je eigen hype met haaraccessoires.

Elastieken met decoratie

Naast haarpinnen of bloemen zijn er ook elastieken met decoratie. Wat dacht je van een prachtige bloem aan een elastiek? Maak met dit elastiekje een knot en je hebt direct een vrolijk stukje decoratie in je knot zitten. Ontdek zelf welke decoratie items er allemaal verkrijgbaar zijn in onze shop. Zo kan je zelf gaan experimenteren met de leukste items en creaties in je haren met een simpel elastiek.
Toon filter

2 artikel(en)

2 artikel(en)