Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Tijdelijke haarkleuring

Een tijdelijke haarkleuring kopen en meer informatie

Wil je je haarkleur graag een andere tint geven, een beetje opfrissen of wat nuances creëren in je haar zonder je haar permanent te hoeven kleuren en last te krijgen van een uitgroei? Dan zijn tijdelijke haarkleuringen echt iets voor jou. Met een tijdelijke haarkleuring kan je jezelf een hele andere look geven zonder dat je het echt hoeft te verven en de haarkleur er moet uitgroeien. Wanneer je geen last hebt van (veel) grijs haar en je haarkleur niet echt dramatisch wil veranderen naar veel lichter of donkerder haar dan kan je beter een tijdelijke haarkleuring gebruiken. 

Doordat een tijdelijke haarkleuring in je haar na een aantal wasbeurten zal vervagen voorkomt een tijdelijke haarkleuring ook het krijgen van een uitgroei. Dit geeft dan weer een veel natuurlijker effect dan bij het gebruik van een haarverf. De eerste grijze haren zal je met sommige tijdelijke haarkleuringen nog goed kunnen camoufleren en sommige tijdelijke haarkleuringen zijn zelfs tot 50% grijs-dekkend. Doordat de kleur van een tijdelijke haarkleuring vervaagt uit je haar en geen uitgroei achterlaat zal het niet nodig zijn om elke 4 tot 8 weken opnieuw je haar te hoeven kleuren om je uitgroei bij te werken. Deze manier van verven voorkomt ‘het moeten’ bijwerken en bijhouden. 

Soorten tijdelijke haarkleuring

Het aantal wasbeurten dat een tijdelijke haarkleuring behouden blijft is afhankelijk van de soort tijdelijke haarkleuring en de gebruikte ingrediënten van het product. 

Je zou de tijdelijke haarkleuringen kunnen onderverdelen in drie soorten haarkleuringen:

 • 1. Uitwasbare tijdelijke haarkleuring: waarbij de kleurmoleculen zich aan de oppervlakte van je haar vast hechten. Deze haarkleuring is na een aantal wasbeurten uit je haar gewassen.
 • 2. Semi-permanente haarkleuring: die kleinere kleurmoleculen bevat dan uitwasbare tijdelijke haarkleuring. Hierdoor kunnen de kleurmoleculen doordringen tot in de haarschacht, waardoor de kleur langer behouden blijft.
 • 3. Uitwasbare kleurmousse. Een kleurmousse kan je haar net weer even opfrissen en je haar kleur intenser maken. Ook geeft het gebruik van een haarkleur mousse je haar vaak een mooie glans en biedt het versteviging. 

De verschillende merken en soorten voor een tijdelijke haarkleuring.

 • L'Oréal Paris Casting Creme Gloss

De tijdelijke haarkleuring van L'Oréal Paris bevat geen ammoniak en is zeer mild en zacht voor je haar & je hoofdhuid. Deze tijdelijke haarkleuring, een semi-permanente haarkleuring geeft je haar een intense kleur en een schitterende glans. De tijdelijke haarkleuring zal door middel van een aantal wasbeurten langzaam uit je haar vervagen. Met deze tijdelijke haarkleuring van L'Oréal Paris kan je al je grijze haren dekken en het blijft maar liefst tot zo’n 28 wasbeurten zitten in je haar. Je kunt 1 tint lichter en 1 tot 2 tinten donkerder met de Casting Creme Gloss lijn van L'Oréal Paris.

 • L'Oréal Paris Colorista Washout haarkleuring

Dit is een haarkleuring voor een unieke, stoere en trendy look. Je kunt je hele haar een andere kleur geven maar je kunt ook kiezen voor highlights of een dip dye omber look. Deze stoere haarkleuren blijven zo’n 1 tot 3 weken lang zichtbaar in je haar. Tevens kan je deze tijdelijke haarkleuring als masker voor je haar gebruiken door alle verzorgende ingrediënten in dit product. Deze haarkleuring van L'Oréal Paris heeft de volgende kleuren in de collectie: Turqoisehair, Dirtypinkhair, Orangehair, Purplehair, Redhair, Pinkhair, Peachhair, Bluehair, Lilachair. Na het aanbrengen van de Colorista laat je de haarkleuring ongeveer 15 a 20 minuten intrekken voor een optimaal resultaat.

 • Hennaplus Colour Cream

Een tijdelijke haarkleuring welke het haar kleurt, verzorgt en voedt in 1! In de Colour Cream van Hennaplus bevind zich een natuurlijk UV-Filter en door de ingrediënten Biotine & Panthenol wordt de haargroei en de haarkwaliteit verbetert. Het maakt je haar dikker en voorkomt haaruitval en haarbreuk. Deze tijdelijke haarkleuring is ook bijzonder omdat er geen Peroxide en/of Ammonia is toegevoegd. Het gebruik van deze tijdelijke haarkleuring van Hennaplus is daarom extra fijn bij beschadigd haar en een gevoelige hoofdhuid. Wanneer je een gevoelige hoofdhuid hebt kan je de haarkleuring van Hennaplus juist vaak wel heel goed gebruiken. Lees vooraf altijd goed de bijsluiter en volg de instructies vooraf altijd goed op! De haarkleuring zal vervagen na zo’n 8 tot 10 wasbeurten. De tijdelijke haarkleuring van Hennaplus Colour Cream is in 12 verschillende kleuren te verkrijgen, keuze genoeg voor iedereen!

 • Hennaplus Colour Creations 

Een tijdelijke haarkleuring met een natuurlijk dekking en kleurnuances. Ook deze haarkleuring van Hennaplus biedt het haar en de hoofdhuid een intensieve verzorging. 

Met de haarkleuring van Hennaplus kan je eindeloos variëren qua kleurmogelijkheden. De collectie van Colour Creations bestaat uit: 8 natuurtinten, 10 voorgemelde kleuren en 3 mix kleuren. Zo kan je een kleur creatie realiseren helemaal naar je eigen wens. De kleuring heeft een duurzaam kleurresultaat en houdt tot ongeveer 24 wasbeurten. De kleur zal geleidelijk vervagen. Let op: Bij het gebruik van de Hennaplus Colour Creations koop je de benodigde Activator los erbij. 1 Activator kit is genoeg voor 2 complete haarkleuringen van de Colour Creations.

 • Hennaplus Colour Mousse

Een tijdelijke haarkleuring voor het opfrissen van je haar. Door het gebruik van deze Color Mousse kun je de eerste tekenen van een uitgroei camoufleren. Daarnaast creëer je een levendige look die gelijktijdig het haar verstevigd. De biologische extracten in deze mousse beschermen het haar tevens tegen warmtebronnen zoals een stijl- en krultang maar ook tegen de warmte van een föhn. Het geeft je haar ook nog eens een bescherming en een mooie glans. Ook in dit product van Hennaplus zit een UV filter. De mousse houdt gemiddeld tussen de 1 en 3 wasbeurten. De mousse is verkrijgbaar in 7 tinten. 

 • Hennaplus Men’s Own

Deze haarkleuring is speciaal ontwikkeld voor mannen. Snel en eenvoudig van je grijze haar af komen, dat kan nu in slechts 5 minuten. Deze professionele tijdelijke haarkleuring voor mannen geeft verzorging en glans en is ook te gebruiken voor: baarden, snorren en het bijwerken van bakkebaarden. Het fijne van de Hennaplus Men’s Own is dat het gebruik van deze verf onopvallend blijft, een perfect natuurlijk resultaat dus. Deze lijn heeft 6 natuurlijke tinten haarkleuringen.

 • Guhl Color Forming Mousse

Dit is een verstevigende styling mousse voor het opfrissen van je haar en haarkleur. Bij grijs en ongekleurd haar geeft deze mousse van Guhl een lichte kleuring en bij gekleurd haar moet je denken aan een kleuropfrissing. Bij beide gevallen geeft deze tijdelijke haarkleruring je haar een hele mooie en zelfs waanzinnige glans. De mousse blijft ongeveer 1 tot 3 wasbeurten zichtbaar in je haar. Deze lijn van Guhl bevat 5 verschillende soorten kleuren.

De uitwisbare haarverf die je bij ons kunt krijgen is altijd tijdelijk. Maar let op. Het duurt toch nog zo'n 6 tot 8 weken voordat het er uit is gewassen. Als je de haarverf erin hebt zitten en de kleur bevalt niet, dan kun je het niet zomaar uitwassen. Dat duurt echt even. Je zou als alternatief wel een andere kleur uitwisbare haarverf kunnen proberen.

Shop bij Haarcentrum.nl nu je nieuwe tijdelijke haarkleuring!

Toon filter

48 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

48 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3