Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

L'Oréal haarverf

L’Oreal haarverf

In deze categorie pagina L'Oréal haarverf vind je alle haarkleuringen van het merk L’Oreal Paris. Zowel voor intense kleuren, subtiele kleurveranderingen, de perfecte grijsdekking als voor haarverf die gebruik maakt van de nieuwste mousse-technologie zit je goed bij haarcentrum.nl! Voor het vinden van een juiste haarverf speciaal op jou haar afgestemd.

Soorten L’Oreal haarverf 

Om snel je favoriete L'Oréal haarverf te kunnen selecteren staat hieronder een opsomming van de verschillende soorten haarverf van het merk L’Oreal Paris.

 • L'Oréal Casting Creme Gloss semi-permanente haarverf

Dit is een semi-permanente subtiele haarkleuring zonder ammoniak. Deze kleuring houdt tot ongeveer 28 wasbeurten. De Casting Creme Gloss is zacht voor je haar en geeft je haar extra veel glans. Dit word vooral veroorzaakt door het ingrediënt: Royal Jelly. Dit verzorgende bestandsdeel is verrijkt met een hoge concentratie. Ook aan andere essentiële  voedingstoffen voor je haar.

 • L'Oréal Paris- Magic Retouch Spray

Dit is een camouflerende uitgroei-spray. Met deze spray werk je snel je uitgroei bij zonder je haar te hoeven kleuren. De spray camoufleert de uitgroei tot aan de eerste wasbeurt. Een heerlijke en vooral snelle oplossing voor het bijwerken en camoufleren van je uitgroei.

 • L'Oréal Colorista haarkleuring

Deze lijn bevat permanente & semi permanente haarkleuringen in o.a. de volgende tinten & soorten: Colorista Verhelderingseffect Balayage, Colorista Verhelderingseffect Brunette Bleach, Colorista Paint Pink , Colorista Washout Denim, Colorista Paint Purple Black, Colorista Washout Burgundy, Colorista Washout Aqua, Colorista Washout Hot Pink.

 • L'Oréal Excellence Creme permanente haarkleuring

Deze verzorgende crèmekleuring geeft je haar een levendige kleur en een perfecte grijsdekking. Bescherm je haar voor, tijdens en na het kleuren van je haar met deze crèmekleuring van L'Oréal Paris. Dit doe je eerst met het beschermende serum vooraf. De Keratine-AA in de kleurcrème zorgt tijdens het kleuren voor een goede bescherming van je haar. Na het kleuren zal de extra bijgevoegde verzorging nogmaals bescherming en zachtheid bieden. 

 • L'Oréal Colorista Spray 

Een kleurspray in 6 verschillende tinten. Deze spray blijft 1 dag in je haar zitten. De kleurspray van Colorista is makkelijk aan te brengen in je haar en zal blijven zitten tot aan je eerste wasbeurt. De kleurspray brengt gelijk resultaat voor een unieke speciale look. Geweldig voor een festival of een andere speciale gelegenheid.

 • L'Oréal Infinia Preference permanente haarkleuring

De langhoudende haarkleuring van L'Oréal Paris geeft je haar een prachtige combinatie van een ultieme glans en een rijke kleur. En dat voor maar liefst acht weken lang. Het lijkt elke dag alsof je haar net gekleurd is!

 • L'Oréal Preference Les Blondissimes

Een permanente haarkleuring met UV filter welke na het verven blijft zorgen voor glanzend en zijdezacht haar. Een verf met verhelderende werking welke je haar lichter maakt zonder haar natuurlijke nuances te verliezen.

 • L'Oréal Preference Glam Highlights 

Glam Bronde; oftewel een mooie haarkleuring doormiddel van highlights tussen bruin en blond in. Met het speciaal ontworpen borsteltje kun je de perfecte highlights creëren en dit met een natuurlijk resultaat zonder naar de kapper te gaan.

 • L'Oréal Excellence Age Perfect

Een blonde haarkleuring speciaal ontwikkeld voor een perfecte grijsdekking en het zo min mogelijk laten opvallen van een grijze uitgroei. Dit gebeurd doordat de uitgroei zich vermengd met de rest van het haar. 

 • L'Oréal Paris Preference Recitical

Een haarkleuring met een perfecte grijsdekking inclusief een anti-vervagingssysteem die tot wel 6 weken houdt.

 • L'Oréal Perfect Blonde ontkleuringscreme

Een voorbehandeling wanneer je je donkere natuurlijke of geverfde haar lichter wilt maken. Deze ontkleuringscreme gebruik je vooraf. Daarna ga je aan de slag met de gewenste haarkleuring.

 • L'Oréal Paris Wild Ombres Preference Ombre

Voor een stralende dip-dye look gebruik je deze haarkleuring. Het geeft je haar een mooie overloop van een donkere kleur naar een lichtere haarkleur.  Een perfect product voor een dip-dye DIY (Do it yourself)!

Je nieuwe L'Oréal haarverf kiezen op Haarcentrum.nl

Om snel de juiste kleur haarverf te kunnen selecteren kun je je favoriete haarkleur selecteren via de filter ‘haarkleur’ die hierboven (op je mobiel) of in de linkerbalk (op je desktop/laptop of tablet staat. 

Toon filter

104 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

104 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5