Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Kleurshampoo

Haar kleuren met kleurshampoo

Je haren kleuren is zonder hulp vaak lastiger dan je denkt. Met kleurshampoo kan je eenvoudig zelf je haren kleuren zonder hulp. Door onder de douche gebruik te maken van de shampoo krijgt je haar eindelijk weer een levendige kleur. Afhankelijk van het uitgekozen merk blijft de kleur tot wel een 24 keer wassen zitten. Je kan zo langdurig genieten van een nieuwe kleur.

Kleurshampoo dekt direct de grijze haren

Het voordeel van de shampoo is dat het direct de grijze haren dekt. Je hoeft zo niet meerdere keren je haren te kleuren, waardoor de kwaliteit van je haar niet achteruit gaat. Je kan zo zelf voor een natuurlijke kleur zorgen zonder dat dit ten koste gaat van je eigen haar. De haarverf is hierdoor een stuk minder schadelijk voor je haren.

Kies voor een natuurlijke haarkleur

Binnen ons assortiment kan je kiezen voor diverse natuurlijke haarkleuren. Door te kiezen voor een natuurlijke haarkleur is de kleur niet te onderscheiden van je echte haarkleur. Je creëert dit effect door te kiezen voor een kleurshampoo met een natuurlijke haarkleuring. Ontdek nu zelf de diverse kleuren waarbij je een natuurlijk uiterlijk krijgt.

Toon filter

1 artikel(en)

1 artikel(en)