Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Blondeermiddelen

Blondeermiddelen voor een natuurlijke blonde kleur

Blondeermiddelen helpen je om jouw haren een natuurlijke blonde kleur te geven. Zelfs als je donker van haarkleur bent krijg je het echte glamour effect met de juiste middelen. Op een natuurlijke manier kan je zo je haren oplichten alsof je net uit een zonnig resort komt.

Je haar op een veilige manier lichter van kleur maken

Het blonderen van je haren is misschien zo oud als de weg naar Rome, maar permanente haarkleuringen dienen wel veilig te gebeuren. Als je haren niet veilig lichter van kleur gemaakt worden dan kunnen ze zelfs groen uitslaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen door gebruik te maken van gerenommeerde merken uit onze shop. Zo kan je op een veilige manier je haren blonderen.

Natuurlijke blondeermiddelen

Naast het gebruik van haarshampoos en permanente blondeermiddelen kan je kiezen voor natuurlijke middelen. Van kamille is bijvoorbeeld bekend dat je haren op een natuurlijke manier wordt voorzien van highlights. Herbatint is één van de bekende merken met natuurlijke middelen om je haren een blonde kleur te geven. Dit werkt natuurlijk niet als je van nature geen blond haar hebt.

Toon filter

16 artikel(en)

16 artikel(en)