Haarkleuring

Haarkleur en imago

Met een haarkleuring kun je de natuurlijke kleur van je haar eenvoudig veranderen. Een glanzende haarkleur geeft je imago een flinke boost. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen na een kleurbehandeling als beter, zelfbewuster, succesvoller en geliefder ingeschat worden dan vóór een kleurbehandeling. Glans, veerkracht en de haarkleur zijn de criteria voor het waarnemen van gezond haar.

Aanbod haarkleuringen

Het aanbod van Haarkleuringen bij Haarcentrum.nl is enorm.

Er zijn drie soorten haarkleuringen:

 • Uitwasbare tijdelijke haarkleuring: waarbij de kleurmoleculen zich vast hechten aan de oppervlakte van je haar. Na een aantal wasbeurten is deze haarkleuring uit het haar gewassen.
 • Semi-permanente haarkleuring: die kleinere kleurmoleculen bevat dan uitwasbare tijdelijke haarverf. De kleurmoleculen kunnen hierdoor doordringen tot in de haarschacht, waardoor de kleur langer behouden blijft.
 • Permanente haarkleuring: waarbij haarstructuur eerst middels een alkalisch ingrediënt wordt geopend. De haarverf kan hierdoor diep in het haar binnendringen met de gewenste haarkleur als kleurresultaat. Een permanente haarkleuring moet uitgroeien.
Toon filter

Artikelen 1 tot 20 van 376 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 376 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5