Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Vitamine

Haaruitval bestrijden met vitamines

Voor het aanmaken van haren zijn vitamines hard nodig. Met vitamine haaruitval haargroei middelen is het mogelijk om je haren een soort vitamine boost te geven. Door de toevoeging van vitamines groeien je haren sneller aan, waardoor kale plekken worden opgevuld. Je kan hiervoor speciale tabletten slikken om je haren op een natuurlijke manier een boost te geven.

Vitamine tabletten speciaal ontwikkeld voor haargroei

Binnen ons assortiment vindt u vitamine tabletten speciaal ontwikkeld voor haargroei. De vitamines helpen op een natuurlijke manier je lichaam stimuleren om nieuwe haren aan te maken. Door de capsules te slikken komen de vitamines direct in de bloedbaan terecht en worden ze door de haarwortels opgenomen. Binnen een paar weken merk je al effect en beginnen je haren dikker te worden.

Vitamine haaruitval haargroei tabletten voor mannen en vrouwen

Mannen en vrouwen hebben vaak hun eigen behoefte aan vitamines als het komt op haargroei. Viviscal heeft dan ook een product ontwikkeld waarbij de haargroei gestimuleerd wordt voor zowel mannen als vrouwen. De werking van deze vitamine boost is wetenschappelijk bewezen en kan worden gecombineerd met een anti haaruitval shampoo. Ontdek nu zelf wat je kan doen tegen haaruitval op een natuurlijke manier.
Toon filter

Er komen geen producten overeen met de selectie.