Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen komt regelmatig voor en is eigenlijk niets om je voor te schamen. Voor veel mannen is het helaas wel de grootste nachtmerrie om hun haren te verliezen. Gelukkig kan je haaruitval voorkomen en is het mogelijk om speciale shampoos en ampullen te gebruiken om de haargroei te verbeteren. Je verliest zo niet alleen minder haren, maar je zorgt er ook nog eens voor dat je haren weer aangroeien!

Haaruitval mannen voorkomen met vitamines

Als je ouder wordt dan krijg je meer behoefte aan bepaalde vitamines. Als hierin tekorten ontstaan dan kan er haaruitval ontstaan. Bij de meeste mannen is een gebrek aan bepaalde vitamines de reden van hun haarverlies. Gelukkig hebben we hier een oplossing voor in de vorm van vitaminesupplementen of shampoo. Met shampoo masseer je vitamine B6, B5 of vitamine B11 rechtstreeks in de haarzakjes. Voor je het weet groeien je haren weer aan en verlies je ineens 1000 haren per dag minder. Dit merk je direct aan je haarbos!

Cafeïne tegen haaruitval

Niet alleen vitamines helpen, maar ook cafeïne werkt mits je dit rechtstreeks op de haren aanbrengt. In onze shop vindt je speciale shampoos waarmee je jouw haren een cafeïne boost geeft. Voor je het weet zijn de verloren haren verleden tijd en groeien ze eindelijk weer aan.
Toon filter

1 artikel(en)

1 artikel(en)