Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Haaruitval bij vrouwen

Met de jaren wordt haar automatisch dunner. Dit gebeurt niet alleen bij mannen, maar ook zeker bij vrouwen. Haaruitval bij vrouwen komt dan ook vaker voor dan je zou denken. Gelukkig vind je in onze shop de spullen om haaruitval bij vrouwen te beperken.

Shampoo tegen haaruitval

Bij haaruitval is het ideaal om gebruik te maken van shampoo tegen haaruitval. De shampoo wordt tot diep in de wortels gemasseerd, waardoor actieve vitamines direct aan de slag kunnen om haaruitval tegen te gaan. De opperhuid zal dankzij vitamine B5, B6, C en E direct verbeteren zodat haren minder snel verloren gaan. Dankzij het beperken van haarverlies krijg je al snel weer een weelderige bos haar.

Ampullen tegen haaruitval

Een unieke manier om haaruitval te beperken is door het slikken van ampullen. Dit klinkt misschien enger dan het is want in de ampullen zitten pure vitamines. Deze vitamines beperken het haaruitval en zorgen ervoor dat je haar weer verder ontwikkelt. Eén van de belangrijkste bestanddelen van de ampullen is vitamine B11, waarmee je op een Biologische manier haaruitval tegen kan gaan. Bij 90% van de gebruikers valt het haar niet alleen minder uit, maar groeide er zelfs nieuwe haren aan!
Toon filter

2 artikel(en)

2 artikel(en)