Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Haaruitval behandeling

Zelf behandelen tegen haaruitval

Een haaruitval behandeling wordt steeds vaker een cosmetische ingreep. Maar tegenwoordig zijn de wetenschappers zo ver dat je jezelf een behandeling tegen haaruitval kan geven. Je kan gebruik maken van een speciale shampoo of conditioner om haaruitval te voorkomen. Een aantal stappen om jouw haaruitval te reduceren hebben we op een rijtje gezet.

Haaruitval shampoo tegen het verliezen van haar

Een haaruitval behandeling kan natuurlijk niet beginnen als haren blijven uitvallen. Maak gebruik van onze speciale shampoo om het uitvallen van haren te reduceren. Iedere dag kan de shampoo gebruikt worden om haaruitval zoveel mogelijk te voorkomen. Doordat je haren minder uitvallen voelen ze al snel een stuk voller aan. Vooral als je ook nog eens het aanmaken van haar stimuleert. Na enkele weken merk je verschil en vallen je haren een stuk minder uit dankzij de directe werking van de shampoo.

Extra haargroei stimuleren

Nu je haaruitval gereduceerd is wordt het belangrijk om de extra haargroei te stimuleren. Hiervoor kan je vaak kiezen voor speciale ampullen waarbij je haar een vitamine boost krijgt. Deze vitamines stimuleren je haarzakjes om extra haren aan te maken. Voor je het weet kan je genieten van een vollere haarbos.

Toon filter

2 artikel(en)

2 artikel(en)