Gemiddeld cijfer 8.9 | 348 reviews

Haargroeimiddel

Haargroeimiddelen voor een extra boost

Zowel mannen als vrouwen krijgen op ten duur te maken met dunner haar of het uitvallen van haar. Natuurlijk willen we dit zoveel mogelijk voorkomen met haargroeimiddelen. Deze middelen zijn speciaal ontworpen om je haren een extra boost te geven. Je haar wordt gestimuleerd om weer nieuwe haren aan te maken zodat kale plekken dichtgroeien en je weer een nieuwe haarbos krijgt.

Shampoo tegen het uitvallen van haren

Haargroeimiddelen zijn misschien nodig als je probeert te voorkomen dat haren verder uitvallen. Met speciale shampoo wordt er voor gezorgd dat je haren minder snel uitvallen. De stimulerende shampoo helpt je haaruitval te verminderen en kan eventueel gecombineerd worden met middelen om kale plekken aan te vullen.

Stimuleer de haargroei met vitamines

Bepaalde vitamines zorgen ervoor dat je haren sneller gaan groeien. Binnen ons assortiment vind je haargroeimiddelen op basis van vitamines en aminozuren. Deze vitamines zorgen ervoor dat je lichaam gestimuleerd wordt om nieuwe haren aan te maken. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van de pillen om hun haren weer te laten groeien. Combineer de pillen eventueel met een shampoo tegen haaruitval voor een extra effect.

Toon filter

1 artikel(en)

1 artikel(en)