De haarkleurtrends van het najaar 2023

De zomer is voorbij en dat betekent dat er nieuwe herfsttrends zijn. De tijd om naar de kapper te gaan en jezelf een make-over geven. Er is genoeg keuze om te experimenteren met een nieuwe coupe. Of je nu voor assig blond of dieprood wilt gaan.

De haarkleurtrends van het najaar 2023

Parelmoerblond

Herfst betekent niet alleen maar donkere en warmen kleuren. Ook deze herfst is platinablond in, maar deze keer met een twist. Parelmoerblond is nu de kleur van het najaar. Door een roze of paarse gloed over je blonde haren ontstaan parelmoerig effect.

Chestnut

De tweede in de lijst is wel een donkere warme kleur. De warme kastanje kleur komt weer helemaal terug. De kleur is makkelijker te onderhouden dan een lichtblonde kleur. Over de chestnut kleur zit vaak een roodachtige, warme gloed. Prachtig als de herfst zon erop schijnt.

Deep red

Rood is al langer een kleur die helemaal trendy is. Nu we de herfst in gaan zal het een diepere kleur worden. Soms zelfs een beetje tegen de paarse kant aan. Dit is zeker niet een kleur voor iedereen, maar als je van experimenteren met je haar houdt, dan moet je deze kleur proberen.

Caramel

Caramel is een kleur die altijd goed is en daarom ook een plekje heeft in de haarkleurtrends van het najaar 2023. Deze kleur licht precies tussen blond en bruin in. Zo kunnen blondies en brunettes beide makkelijk de overstap maken naar deze kleur. De perfecte kleur wordt gemaakt door de juiste hoeveelheid lowlights en highlights. Zo krijg je precies de goede shine in je haren.

Lees hier meer over Curly Girl Methode!

Chocolate brown

Caramel je te licht is en chestnut te donker kun je het beste voor cholate brown gaan. Het verschil tussen chestnut en chocolate brown is dat chocolate brown dieper van kleur is. Daarnaast heeft chocolate brown geen rode gloed zoals chestnut. De kleur is perfect als je voor een spoeling wilt gaan.

Assig blond

De laatste kleurtrend van het najaar is meer op het gebied van blond haar. De naam assig blond zegt het eigenlijk al. Een blonde coupe met assige tinten. Het lijkt veel op platinablond, maar het is een iets donkerder blond en heeft een assige gloed. Deze assige tint moet je goed onderhouden, anders kun je warm en gelig uitslaan. Gebruik daarom zilvershampoo voor je haren.

Nu je weet welke kleur je het mooiste vindt, kun je een afspraak maken bij de kapper. Om zo snel mogelijk in de stoel te zitten voor je prachtige kleur.

 

 

 

 

 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Bekijk ook eens