GRATIS VERZENDING
BOVEN €40,-

VOOR 16:30 BESTELD?
MORGEN IN HUIS!

NIET GOED? GELD TERUG!
30 DAGEN BEDENKTIJD

ACHTERAF BETALEN
MET AFTERPAY

L'Oréal haarverf


De haarverf merken van L'Oréal Paris.

De Sublime Mousse haarverf is net zo makkelijk aan te brengen als een shampoo. De Casting Crème Gloss haarverf voor zichtbaar meer glans en een natuurlijk en langhoudend resultaat. Excellence Crème haarverf versterkt het haat en dekt voor 100% grijze haren. Feria Préférence voor multiweerschijnende intensieve kleuren. De intense stralende haarverf van Récital Préférence. Je haren verven met een permanente en langdurig kleurresultaat.

L'Oréal haarverf

De categorie L'Oréal haarverf bevat al de haarverf van het merk L'Oréal Paris. Zowel voor intense kleuren, subtiele kleurverandering, perfecte grijsdekking als voor haarverf die gebruik maakt van de nieuwste mousse-technologie vind je hier wel de juiste haarverf.

Soorten L'Oréal haarverf

Om snel jouw favoriete L'Oréal haarverf te kunnen selecteren staat hieronder een opsomming van de verschillende soorten haarverf van het merk L'Oréal Paris.

 • L'Oréal Casting Crème Gloss semi-permanente haarverf
 • L'Oréal Excell 10 permanente haarverf
 • L'Oréal Excellence Crème verzorgende crèmekleuring
 • L'Oréal Féria Préférence permanente haarverf
 • L'Oréal Perfect Blonde ontkleuringscrème
 • L'Oréal Préférence Récital permanente haarverf
 • L'Oréal Sublime Mousse permanente haarverf mousse

Haarkleur kiezen

Om snel de juiste kleur haarverf te kunnen selecteren kun je jouw favoriete haarkleur selecteren via de filter 'haarkleur' die hierboven staat.

L'Oréal haarverf bij Haarcentrum.nl (121 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

L'Oréal haarverf bij Haarcentrum.nl (121 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meer informatie over de verschillende haarverf merken van L'Oréal Paris en over de werking van haarverf.

Eigenschappen van de L'Oréal Paris haarverf

Sublime Mousse haarverf

Ontdek de nieuwe Sublime Mousse haarverf die net zo makkelijk is aan te brengen als een shampoo. Deze haarverf mousse zorgt voor natuurlijk, levendig en stralend haar met subtiele lichtweerkaatsingen. Het schuim kan zelfs de moeilijkste delen van het haar, zoals op de achterkant van het hoofd eenvoudig bereiken.

Casting Créme Gloss

De Casting Crème Gloss haarverf is een verzorgende semi-permanente haarverf zonder ammoniak. Deze kleuring zorgt voor een optimale dekking van grijze haren en een glanzende kleur rijk aan nuances. De verf is verrijkt met voedende ingrediënten die het haar herstellen en veerkracht geven.

Excellence Crème-kleuring

De Excellence crème is een verzorgende crème haarverf met 100 % grijsdekking. De crème-haarverf is verrijkt met Keratine-AA dat een bepalende rol speelt voor de gezondheid van je haar. De drievoudige beschermende en herstellende werking geeft een diepe, rijke en perfect egale kleur.

Feria Préférence

De haarverven van Préférence Féria bieden dankzij de gepatenteerde Color Booster technologie een zichtbaar intense kleur die niet vervaagt. Het concentraat van pure kleurdeeltjes in deze permanente kleuring zorgt voor een langdurig en krachtig kleurresultaat.

Récital Préférence haarverf

Zoek je een kleur die tussen 2 haarverf behandelingen in licht en stralend blijft, een kleur die je grijze haren perfect dekt en niet vervaagt? Ontdek dan de nieuwe haarverf Récital Préférence. Deze lijn van L'Orèal Paris is groots in kleur. De kleuren blijven tot wel 6 weken stralen en glanzen.

Excell 10' haarverf

De crème-haarverf geeft je haar een schitterende kleur en glans. De kleuringsformule zorgt voor een 100% grijsdekking en een perfecte verzorging van je haar. Na het verven van je haar lijkt het zelfs gezonder dan voor de kleuring. Een glanzende en levendige haarkleur, zonder een grijze haar in slechts 10 minuten.


De werking van haarverf

Haar bestaat voornamelijk uit keratine. Iedereen heeft zijn eigen natuurlijke haarkleur zoals bruin, blond, rood en zwart. Deze kleur wordt bepaald door de combinatie en hoeveelheid aan verschillende pigmenten in je haar. Iedere haar bestaat uit een unieke combinatie van 2 natuurlijke soorten melanine. De eerste soort (eumelanine) bestaat uit pigmenten die zorgen voor een bruine en zwarte kleur, de tweede soort (pheomelanine) bestaat uit pigmenten die zorgen voor blond en rood haar. De combinatie van deze pigmenten bepaalt de verschillende natuurlijke haarkleuren zoals rood, lichtbruin, blond of zwart. Als beide pigmenten in het haar afwezig zijn is het haar grijs of wit. Haarverf kan de combinatie van pigmenten veranderen en geeft je haar zo een nieuwe kleur.

Permanente haarverf

Voor een langdurig kleurresultaat en een volledige grijsdekking kun je het best voor een permanente haarverf kiezen. Permanente haarverf is niet uitwasbaar en moet uitgroeien. Om bij permanente haarverf de kleurpigmenten en een oxidant diep in de haarkern door te kunnen laten dringen zal de haarstructuur middels een alkalisch ingrediënt eerst geopend worden. Een chemische reactie laat het haar opzwellen, waardoor de kleurpigmenten en de oxidant in het haar kunnen binnendringen en zich daar kunnen ontwikkelen tot een kleurnuance met de gewenste haarkleur als kleurresultaat. Het haaroppervlak wordt hierna met een bij de haarverf meegeleverde conditioner weer gladgemaakt waarbij de haarschubben gesloten worden om de kleur goed in het haar te verzegelen.

De L'Oréal Paris Sublime Mousse haarverf kleuren. Je haren verven zo makkelijk als je haren wassen.

Breng kleur in je haar

Haarkleuringen bepalen voor een groot deel de uitstraling van mooi haar. Is je haarkleur te licht, dan lijkt je haar dunner. Donkerder tinten daarentegen reflecteren meer licht waardoor je haar juist dikker lijkt. Haarverfmiddelen bevatten steeds betere kleuringsformules. Hierdoor is het heel eenvoudig een tijdelijke kleur of glans in je haar aan te brengen of een permanente kleurverandering tot stand te brengen. Of u nu kiest voor blond, bruin, rood of zwart haar, de kleur kan invloed hebben op je uiterlijk en kan je imago een flinke boost geven.

Wist je dat

 • Dun, fijn haar door er verschillende kleuren in aan te brengen meer body krijgt.
 • Kleuren de haarschacht doet opzwellen waardoor het haar er dikker uitziet.
 • Een te lichte haarkleur het haar er dunner uit laat zien.
 • De poreusheid van het haar door het kleurproduct wijzigt, waardoor je haren minder snel vet worden.
 • Warme en rijke tinten meer licht weerkaatsen waardoor het haar dikker lijkt.
 • Zwaar en dik haar door lichtpunten (high lights, coupe soleil, kamstrepen) zachter wordt.

© 2012-2014 Haarcentrum.nl - Alle rechten voorbehouden - Haarcentrum.nl is onderdeel van Clever Media Group B.V.